Днес е последният ден, в който пчеларите могат да участват

...
Днес е последният ден, в който пчеларите могат да участват
Коментари Харесай

Последен ден за заявяване на плащане по интервенциите за пчелари

Днес е последният ден, в който пчеларите могат да вземат участие в спомагателния банкет на заявки за заплащане по интервенциите в бранш „ Пчеларство “ за претенденти, които имат двустранно подписан контракт за даване на финансова помощ с Държавен фонд „ Земеделие “ (ДФЗ), само че не са подали заявки за заплащане в период.

Приемът се основава на изменение и допълнение на Наредба № 8 от 2023 година за изискванията и реда за използване на интервенциите от Стратегическия проект за развиване на земеделието и селските региони за интервала 2023 – 2027 година в бранша на пчеларството. Промените са обнародвани в брой 98 на Държавен вестник от 24.11.2023 г.

Подаването на заявки започва на 27 ноември 2023 година На интернет страницата на Държавен фонд " Земеделие " е оповестен пример на заявката за заплащане.

Кандидатите по интервенциите в бранш „ Пчеларство “ подават заявки за заплащане само посредством Системата за електронни услуги (СЕУ) с дипломиран електронен автограф (КЕП). През СЕУ ще се реализира и цялата връзка сред администрацията и бенефициерите на ДФЗ.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР