Днес е поклонението пред тленните останки на Алексей Петров, който

...
Днес е поклонението пред тленните останки на Алексей Петров, който
Коментари Харесай

Започна поклонението на Алексей Петров

Днес е поклонението пред тленните остатъци на Алексей Петров, който ще ще бъде заровен в частно гробище в Бояна. Поклонението ще стартира в 11.00 ч. в Православен гробищен парк „ Св. Архангел Михаил “.

Бившата барета беше убит с пушка в столичния квартал „ Драгалевци “ по пътя към хижа „ Алеко “. Петров беше на разходка във Витоша, а дамата, която го е съпътствала, също е простреляна. Тя бе призната в „ Пирогов ”, а откакто е върната в схващане, е била разпитана от органите на реда. По думите на вътрешния министър се работи по две съществени версии – възмездие или финансов дълг.

За 29 септември е планувано общо заседание на акционерите на “Левкорп груп ” - компанията, която държи застрахователя “Лев инс ”. Решението за събранието е взето на 22 август и планува структурни промени в корпорацията и смени в надзорния съвет, заяви " ".

От документите в Търговския указател, не излиза наяве какви промени предстоят в “Левкорп груп ”, където съдружници са “Пела ”, “Лев истейт ” и “Силвър левел инс ”. Справка в регистъра демонстрира, че корпорацията се управлява от Ива Павлова и Хаим Овадия. Петров не участва в никоя от тези компании, само че във времето е бил притежател на “Пела ”. По-късно я трансферира на Павлова, с която живее от дълги години.

Според Търговския указател “Левкорп груп ” има дялове в компании за финансови услуги, произвеждане, превоз, туризъм, земеделие, корпоративна сигурност. “Левкорп груп ” управлява и “Животозастрахователен институт ”, “Здравноосигурителен институт ”, “Пенсионноосигурителен институт ”, застрахователния брокер Апелативен съд БГ, капиталовия медиатор “ИП Фактори ”.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР