Днес е изключителен ден – чакат ви приятни изненади. Вижте

...
Днес е изключителен ден – чакат ви приятни изненади. Вижте
Коментари Харесай

Днес е изключителен ден – чакат ви приятни изненади

Днес е извънреден ден – чакат ви приятни изненади. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешния петък.
Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване.
Телец
Днес е извънреден ден за взаимно правене на оценка. Намерете през днешния ден час или два, с цел да седнете един до различен и да обсъдите какво е направено, какво не е направено и какво още следва да се прави или да не се прави. Постарайте се да сте оптимално почтени и откровени, а това ще Ви помогне да извършите по- верни заключения.
Близнаци
Изхвърлете от главата си безусловно всичко, което не се отнася до фамилията. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна другарска компания и в отсъствието на брачна половинка, ще бъдат осъдени неотложно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.
Рак
Забавлявате се с новия трик? Възможно е в главата Ви да витаят мисли за пътешествия или за завършения от различен темперамент. Ако е по този начин, не жалете време за търсене на информация. Може да откриете договорка, отстъпка или друго предложение с стеснен период на деяние, което да Ви тласне напред. Много е значимо в този момент да обръщате внимание на всички свои мисли, да ги „ претегляте ” и да се отнасяте към тях съществено. Подсъзнанието Ви подсказва някои неща, и би трябвало да се вслушвате по-внимателно, в сравнение с го вършиме в този момент.
Лъв
За Вас този ден е обвързван по-скоро с предизвикателство, в сравнение с с победа. Неочаквано (и напълно не на време) ще припомнят за себе си Вашите недоброжелатели и противници. Може би е по-добре да отклоните битката, само че като се имат поради особеностите на Вашия темперамент, евентуално ще предпочетете да започнете бойни дейности. Няма да можете да се концентрирайте върху домашната работа, и не всичко, което сте си възнамерявали, ще бъде свършено. Във връзка с това са вероятни обиди от околните. Опитайте се да разгоните облаците, появили се на хоризонта, тъй като другояче има заплаха от сериозен спор.
Дева
Не се застоявайте в къщи – свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.
Везни
Днес е добре да позволите на своя обичан човек да Ви помогне в нещо, даже и помощта му изобщо да бе Ви е нужна. За него е доста значимо да почувства, че в действителност Ви е необходим като човек и доста цените наличието мъ, паралелно с Вас. В противоположен случай ще се наложи да го лекувате от неприятно въодушевление.
Скорпион
Ще се наложи да отделите много време за неприятни диалози и изясняване на връзките. Иска Ви се да приключите с това по-скоро, само че обкръжаващите наподобява избират неведнъж повтаряне на цикъла, състоящ се от упреци, искания, пояснения и извинения. С работа може да се занимавате през втората половина на деня, като това време ще бъде извънредно плодотворно. Денят е доста походящ за креативна работа, защото нямате дефицит на хубави хрумвания, нито на хора, подготвени да оказват помощ за тяхната реализация. Избягвайте недомислените покупки, защото през днешния ден сте склонни да харчите пари за ненужни неща.
Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.
Козирог
Може да се раздавате, а може и да вършиме това прекомерно доста. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате задоволени, в случай че не се потопите изцяло в това, което вършиме. В същото време би трябвало да се убедите, че към края на деня ще имате в излишък задоволително сила, с цел да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както прилича. Ако нямате сили за това, значи нещо незабавно би трябвало да се промени.
Водолей
Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.
Риби
Престанете да държите в неведние обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР