Днес е ден на траур и трябва а проявим смирение,

...
Днес е ден на траур и трябва а проявим смирение,
Коментари Харесай

Денков: Ще имам доверие на ГЕРБ, ако решим предстоящите тежките задачи

„ Днес е ден на печал и би трябвало а проявим примирение, което не видяхме напълно в залата “ , съобщи министър председателят Николай Денков пред публицисти след чуването му от депутати в пленарна зала във връзка бедствието по Южното ни Черноморие . Той уточни:

„ По отношение на целите, знаете, че имаме извънредно тежка законодателна стратегия и се надявам всеки ден да бъдат одобрявани закони по този начин, както беше през вчерашния ден, с цел да успеем да наваксаме, само че като би трябвало да се внимава за качеството на законите. Предната сесия беше сполучлива, бяха признати доста закони. Нашата работа е държавното управление да извършва управническата си стратегия. Дали е устойчиво или не ръководството зависи от Народното събрание. Щастлив съм с от работата с хората в кабинета, всички са специалисти и отдадени на работата. Всичко е устойчиво от наша страна. “

На въпрос дали към този момент има доверие на ГЕРБ , откакто разгласи при започване на договарянията за сформиране на кабинет, че няма такова, Денков отговори, че най-важните задания предстоят – смяната в Конституцията, правосъдната промяна, измененията в Закона за енергетиката, териториалните проекти .

„ Нека минат, дано имаме позитивен резултат, тогава бих могъл да кажа, че ще вярвам. Винаги съм казвал, че съм сдържан оптимист, до момента в който мога да си правя работата, ще бъда подобен “, заключи Денков.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР