Днес е дългоочакваната премиера на φ1.618 - дебютът на световноизвестния

...
Днес е дългоочакваната премиера на φ1.618 - дебютът на световноизвестния
Коментари Харесай

Теодор Ушев за премиерата на дебютния си игрален филм φ1.618

Днес е дълго чаканата премиера на " φ1.618 " - дебютът на световноизвестния аниматор Теодор Ушев в игралното кино.

Премиерата е от 19:00 часа в Зала 1 на НДК - всякаква реакция е добре пристигнала - сподели аниматорът в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ".

" Какво значи това заглавие - като се изключи че " фи " е цифрата е на божествената съразмерност, това е скришен код, който се уговорихме с Бил Гейтс и Сорос сега, в който пуснем кино лентата, минават едни самолети с кемтрейлс и пръскат народа. Всички, които са в залата, няма да бъдат напръскани, пошегува се Ушев.

Филмът е сниман в България и съставлява антиутопия, подигравка на предсказанията на футуролозите. Снимките са почнали още преди началото на пандемията и основателите не са си и представяли какво следва на света, сподели още Теодор Ушев.

" След написването на сюжета светът се срина - преживяхме рецесиите с коронавирус, войната и аз се опасявах, че до момента в който го приключим, филмът към този момент ще бъде социалистически натурализъм, тъй като тоав, което се разказва е директно следствие на политиката, която се води сега в доста страни ".

Мечтата ми беше да покажа този филм първо в България, съобщи Теодор Ушев и добави, че няма по какъв начин един филм, който претендира да е друг и пробен, да се хареса на болшинството.

" Винаги съм споделил, че за мен ще бъде триумф, в случай че и 30% от хората се припознаят. Няма никакво подозрение, че ще има хейт и ненавист, е започнаха още преди началото, само че има и много доброжелателни мнения, което ме радва ".

Вижте целия диалог във видеото

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР