Днес е Андреев ден, денят на Св. Андрей Първозвани. Това

...
Днес е Андреев ден, денят на Св. Андрей Първозвани. Това
Коментари Харесай

Проф. д-р Андрей Чорбанов: Защо трябва да се плашат хората за нещо, за което нямаме никаква информация?

Днес е Андреев ден, денят на Св. Андрей Първозвани. Това е най-мъжкото име, тъй като в превод от гръцки (ἀνδρός) значи мъж или брачен партньор.
Какво свързва това мъжко име, преминаващо в нашата лексика през гръцкия език с гръцката писмен знак oʊmɪkrɒn, която се чете Омикрон. Всъщност, единствено гръцкия език е свързващото звено.
И в случай че за битието на Андрей Първозвани има изписана цяла глава в книгата „ Житие на светиите “, то за новия серотип на SARS-CoV-2 (не вариант, неграмотници, серотип) се знае доста малко или съвсем нищо. Това обаче не спря цялата глутница извратени пропагандатори на страха да стартират от сутринта да плашат популацията по света и у нас по какъв начин идва следващия Армагедон, с цел да избие нечестивите, които не са се ваксинирали. Защо би трябвало да се плашат хората за нещо, за което нямаме никаква информация. Защо?

Какво би спомогнало всичко това, по какъв начин ще ни помогне? Виждам, че към този момент много от „ пропагандаторите “ стартират да описват моите истории отпреди месеци, когато обяснявах по какъв начин имунодефицитните пациенти, дружно с усилената имунизация по време на пандемия са главните фактори, които генерират множествените разновидности в другояче слабо-мутиращия вирус. И с цел да бъдем почтени – първият фактор е най-важен. Е, тогава много от представителите по студията ми противоречаха, в този момент го споделят просто, тъй като международната просвета го споделя, не аз съм си го измислил.
Истерията в международен проект и родните медии надминаха всичко предстоящо. Прогнози, препоръки, мнения – какво ли не се изля от устата на хора, които не би трябвало да разясняват неща от сфера, която не схващат. Истина е елементарна – не знаем нищо за този серотип. Първите информации приказват, че болестта по никакъв начин не е по-тежко, по-скоро противоположното. Но другата истина е, че популации с друг генофонд прекарват ВСЯКО заболяване по друг метод. Затова и прогнозите с изключение на суматоха и параноя друго не биха постигнали. Нито можем да спрем вируса на границата, нито да се скрием от него. И най-после да кажа за имунизацията, която е всяка втора дума на всеки представител по студиа и медии: в случай че това беше спасението, за какво страни с по 90% и повече ваксинирано население първи се затварят и вършат всичко допустимо да се лимитират пътуванията до техните летища? Дали пък админите в тези страни не знаят нещо, което аз зная от много време? А да, към този момент стартира да се приказва за НОВИТЕ ваксини, които ще са за новия вирус.
Затова, драги читателю, пробвай да продължиш да живееш обикновено. Ти си схванал, че всички ограничения, които се започнаха досега не стопираха вируса, просто го забавиха, с цел да продължи тази нервност към този момент съвсем две години. Нито маските, нито ограничението на обществения контакт, нито затварянето, вечерните часове, прекъсването на редица обществени мероприятия и заведения, камо ли пък имунизирането и хапчетата до момента стопираха разпространяването на този респираторен вирус. Ако се страхуваш за живота си или за здравето на околните си – то можеш да избереш която и да е от тези ограничения – горделивост на държавните управления по света. Дори можеш да опиташ всички ограничения дружно, твое право е и не очаквай аз да те обезсърчавам. Но – постоянно има и различен избор и други ограничения, стига да има кой да ги чуе. Защото страните могат силово да ни принудят да изпълняваме всевъзможни разпоредби с войска и полиция, само че няма по какъв начин да ни накарат да харесваме тези разпоредби. Както и тези, които ги постановат.
Вече споделих – Андрей значи мъж. Бъдете мъже, тъй като времената са за такива хора. Не е значимо всеки ден в живота си да си Шотландски войник. Важното е всеки ден в живота си да искаш да бъдеш. И да не не помни – в днешно време доста дами са повече мъже от тези, които би трябвало да са по формулировка.Поздравявам всички мъже с това име – измежду тях е моя междинен наследник и няколко другари, както и доста родственици.

Източник
Проф. доктор Андрей Чорбанов е приключил магистратура по „ Генно и клетъчно инженерство “ в СУ „ Св. Климент Охридски “. Той е началник на лабораторията по пробна имунология в Института по микробиология „ Стефан Ангелов “ на Българска академия на науките. Заедно със своя екип проф. д-р Чорбанов създава българската ваксина. Научните му ползи са свързани с тематиките на генетиката, имунологичните способи, вирусните патологии и автоимунитета.

Гледайте тук запис на срещата ни с проф. доктор Андрей Чорбанов от началото на годината в нашето предаване LIVE в 8 със Списание 8!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР