„Днес е 19-ти феруари, ден в който почитаме Апостола на

...
„Днес е 19-ти феруари, ден в който почитаме Апостола на
Коментари Харесай

Борисов и Атанасова пред актива в Разград: Забрави ли Кирил Петков, че ние сме в Европа, много преди него

„ Днес е 19-ти феруари, ден в който почитаме Апостола на свободата, който ни завеща да бъдем равни с всички европейски нации. Толкова години се борихме за това тъждество, което беше оценено от всичи наши сътрудници, през днешния ден България е различен. Днес Кирил Петков министър-председател на България, уповавам се за малко, се среща с държавни глави, за които освен Google демонстрира, че са диктатори, а оглавяват страни в които има геноцид. Кирил Петков ни поучава такива страни да са образец за нас. Забрави ли Кирил Петков, че ние сме в Европа, доста преди него? “, съобщи Десислава Атанасова пред актива на ГЕРБ в Разград.

На среща с членовете на партията е и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред него хората споделиха, че от година не се правят никакви инфраструктурни планове и всичко е спряло.

Атанасова регистрира, че страната ни към момента няма бюджет, а предлжения е подобен на инфлацията, който не подсигурява никакви помощи на пенсионери, бизнес и жителите. Тя напомни и по какъв начин се пукат медийните балони на Бойко Рашков, като даде за образец подслушването, което се оказа подправена вест.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР