Днес е 19-и декември, 2022-ра година. Ден, в който феновете

...
Днес е 19-и декември, 2022-ра година. Ден, в който феновете
Коментари Харесай

Днес Ботев трябваше да се завърне на Колежа, но само на думи

Днес е 19-и декември, 2022-ра година. Ден, в който почитателите на Ботев трябваше да се завърнат на „ Колежа “, само че единствено на думи. В края на месец май собственикът на компания ПИМК, която строи стадион “Христо Ботев ” Илиян Филипов даде обещание, че на 19.12.2022 година Ботев сигурно ще се завърне на “Колежа ”.

„ Двугодишният интервал от дълго време го няма. Проектът до ден сегашен влиза в общината. Можех да не съм почнал да строя. По контракт би трябвало да получа от общината всички заверени от тях планове. Ние чакаме още планове. Може би след 35-40 дни ще ги получа тези планове. Не е противозаконен градежът. Можем да кажем, че на 19.12.2022 година Ботев ще влезе на „ Колежа “.

Не единствено че не се завърнаха на „ Колежа “, само че и последните позиции на почитателите, оповестени в обществените мрежи, демонстрират, че неяснотата по кое време и по какъв метод стадионът ще бъде приключен е голяма. 

През всичкото това време, от месец май до през днешния ден, нещото, което се случи, бе най-сетне да научим какъв брой безценен ще излезе „ Колежа “, а той несъмнено ще си бъде безценен. Цялостното създаване на стадион “Христо Ботев ” ще коства внушителните 62 млн лв.. Това стана ясно от новите количествено-стойностни сметки, които Община Пловдив направи.

Остава ни да се надяваме, че Колежа ще бъде приключен и няма да се стигне до това да бъдат направени нови количествено-стойностни сметки, които да покажат, че и тези пари няма да бъдат задоволителни. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР