Днес двойката Кейт и Уилям изнервиха всички. Като се има

...
Днес двойката Кейт и Уилям изнервиха всички. Като се има
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън поправи грешката си: Уелската принцеса все пак пусна снимка на Луи

Днес двойката Кейт и Уилям изнервиха всички. Като се има поради, че кралското семейство е сполетяно от злощастие от началото на годината, почитателите към този момент си мислеха, че уелсците са изоставили дългогодишната традиция да споделят нов портрет на децата си на рождените им дни. Но Кейт и Уилям въпреки всичко не разочароваха поданиците си. Рожденикът принц Луис просто сияе на новия портрет.

След като Кейт Мидълтън разгласи, че е болна от рак, всички бяха мощно обезпокоени за тримата наследници на уелската двойка. Самата принцеса призна в публично послание, че се тормози за децата. Ето по какъв начин двойката изясни, че отсрочва формалното признание на диагнозата: имаха потребност от време за сериозен диалог с Джордж, Шарлот и Луис.

Сега наследникът на английския престол принц Уилям доста рядко се появява на обществени места. Той прекарва цялото си време с болната Кейт и децата, които имат потребност от поддръжка и помощ повече от всеки път.

Дворецът нормално споделя празнични фотоси на децата рано заран. Но този път нямаше фотоси при започване на деня. Феновете към този момент взеха решение, че в този интервал  уелсците нямат време за нова фотография на Луис. Родителите на момчето обаче решили, че традициите би трябвало да се съблюдават, колкото и мъчно да претърпява фамилията. От двореца пуснаха нова фотография и въпреки и по-късно от нормално, зарадваха английските жители.

На фотографията момчето театралничи за майка си Кейт Мидълтън. Облечен в карирана риза, към този момент позната на уелските деца, 6-годишният Луис се усмихва радостно. Все отново кралското семейство е огромен късметлия, че има Кейт. Когато фотографът е майка на деца, фотосите се получават изключително живи и прочувствени. 

Автор: Wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР