Днес двора на Професионална гимназия по транспорт "Коста Петров" отново

...
Днес двора на Професионална гимназия по транспорт "Коста Петров" отново
Коментари Харесай

Тържествено връчиха дипломите на зрелостниците от випуск 2020 в Борован /снимки/

Днес двора на Професионална гимназия по превоз "Коста Петров " още веднъж бе изпълнен с усмивки, празнично въодушевление, разчувствани зрелостници, учители и родители, а мотивът бе тържественото изпращане на Випуск 2020 и публично връчване на дипломите на зрелостниците.
Въпреки многото компликации, през които трябваше да преминат завършващите възпитаници и техните учители в един подобен миг като че ли хубавото въодушевление изтрива ненапълно всичко, което преживяхме и продължаваме да претърпяваме, тъй като има моменти в човешкия живот, когато страстта надвива над всичко и това ни дава сили да продължим.
В тържествения ден изпълнен с доста страсти при съблюдаване на ограниченията за отдалеченост бяха спазени всички обичаи на учебното заведение, с цел да могат девойките и момчетата на Випуск 2020 да получат своя дълго чакан момент, с който да запомнят своето дипломиране. Официални посетители на тържеството бяха кметът на община Борован – инж. Десислава Тодорова и госпожа Гергана Михалчева – шеф на БЧК – Враца. Тържеството стартира със послание на шефа на учебното заведение госпожа Десислава Василева към зрелостниците. Кметът на общината инж. Тодорова поздрави завършващите, техните родители и учители с вълнуващо слово, след което персонално връчи грамоти и награди на отличниците. Гвоздеят на тържеството беше слагането на капсула на времето, в която са отправени послания към бъдещите генерации. Госпожа Десислава Василева и инж. Десислава Тодорова сложиха капсулата в особено планувано място. Капсулата с посланията би трябвало да бъде отворена през 2045 година
С доста благи думи към завършващите се обърнаха класните ръководители на двата класа Антоанета Иванова и Пламенка Николова. От своя страна дванадесетокласниците благодариха на всички свои учители за това, на което са ги научили през всичките тези години и несъмнено най-много на своите класни ръководители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР