Днес добрата новина е, че Меркурий излиза от ретроградност и

...
Днес добрата новина е, че Меркурий излиза от ретроградност и
Коментари Харесай

Прекрасен ден за любов, смирение и прошка

Днес положителната вест е, че Меркурий излиза от назадничавост и доста от възбраните стартират да отпадат.

Хармоничното взаимоотношение на хубавицата Венера с Луната (12:14ч) основава щастлива прочувствена конфигурация, разрешава да се усети насладата от любовните и съпружеските връзки. Отлично ще разбирате и „ чувствате” събеседника си. Денят е удобен за обич и за занимания свързани с всички типове изкуство. Благоприятно време за любовни срещи и сърдечни мероприятия в домакински кръг. Този аспект ще бъде последван и от още два хармонични аспекта на Луната със Слънцето и Сатурн, които ще затвърдят основаното въздействие.

Луната в символ Водолей. Хората са по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се нуждаят от независимост, смяна. Внимателно мислете преди да кажете нещо, тъй като в този момент е на практика неефикасно да се разчита на разсъдъка. Може да се чакат изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Уязвими са нервната система, сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват.

Луната ще се движи на луфт от 12:14 до 16:43ч. Време за вътрешна независимост, когато би трябвало да се мисли повече за душата, за вътрешния мир. Засилва се интуицията. Този интервал не е подобаващ за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. Не е уместно за начало на нещо, нито за покупки.

В 16:43ч Луната минава в състрадателния и доброжелателен знак Риби.

6 лунен ден стартира в 11:09ч и продължава до 11:40ч на идващия ден – Един от най-благоприятните дни. Ден за обич, примирение и амнистия. През този ден не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Днес мислете по-малко. Не затормозявайте съзнанието си с житейски грижи. Оставете мислите свободно да плават.

При доста хора в този ден се изостря интуицията, покачва се далновидността, откриват се най-различни качества. Лесно се реализират най-разнообразни контакти. Денят е удобен за сантиментално другарство с представители от противоположния пол.

Като предписание, хората стават по-възприемчиви от нормално. В този интервал се гълтам и усвоява силата на Вселената. Старинно вярване споделя, че “ако небето е доста ясно или противоположното, закрито е от доста облаци, това значи, че в света няма същинска хармония”. В 6-ти лунен ден постъпва доста друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да определите къде е истината и къде лъжата. Могат ненадейно да бъдат открити тези движимости, които са били изгубени или откраднати.
Вашето самочувствие ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако сте тъжни, ще стартират да ви мъчат хронически недъзи. Ако съумеете да се разпуснете, нищо няма да ви заболи. Болестите почнали в този ден протичат бързо.

Секс - Това е време за класическия секс с обичайни пози. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с боязън и обич.
Подстригване - До 16:43 часа имате време да извършите подкастряне, което ще укрепи косата и ще придаде на вашия облик прелест. Подстрижката ще ви разреши да се избавите от заболявания и да привлечете пари към себе си. След това време е по-добре да не посещавате фризьорския салон. След 16:43ч Луната минава в символ Риби и се допуска, че може да хванете пърхут или косата ви да стартира да пада.

За сънищата, които сте видели през 6-тото лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР