Днес Джулиан Мур е една от най-известните актриси в Холивуд,

...
Днес Джулиан Мур е една от най-известните актриси в Холивуд,
Коментари Харесай

Джулиан Мур: Все още част от мен, би предпочела да е загоряла блондинка

Днес Джулиан Мур е една от най-известните актриси в Холивуд, само че в предишното постоянно се е сблъсквала с ненужни рецензии по отношение на външния си тип, както доста други дами в специалността. В ново изявление за британския  Мур сподели, че от фигура от развлекателната промишленост е чула репликата: „ Опитайте се да изглеждате по-красива “. Мур не прецизира кой е бил този човек или каква е била позицията му, като го нарича „ един човек от филмовата промишленост “.

В коментар по повод на  холивудските стандарти за хубост и по какъв начин те са ѝ повлияли в предишното Мур споделя: „ Очевидно е, че в нашият бизнес физиката е изключително значима, само че хубостта и хубостта са субективни “. 
               

 

Носителката на " Оскар ", чиято майка е родом от Шотландия, също признава, че от време на време мечтае да бъде „ загоряла русокоска “, а не червенокоса с бледа кожа. „ Червената ми коса ме караше да се усещам като новобранец, до момента в който растях “, споделя тя. „ Червенокосите са 2 % от международното население. Никой не желае да се усеща като малцинство, изключително като е малко дете ”, прибавя актрисата и изяснява, че се е научила да възприема своята уникалност като мощна страна. " Сега се усещам доста разпозната с косата и луничките си. ” 

Не за пръв път актрисата приказва за стигмата на външния тип и това по какъв начин се отнасят към остаряването в шоубизнеса. В изявление за през 2021 година  Джулиан Мур разяснява термина „ грациозно остаряване “.

„ Има ли неподходящ метод да остареем? Ние, несъмнено, нямаме избор. Никой няма избор по отношение на остаряването, тъй че това не е позитивно или негативно нещо, просто е. Това е част от човешкото положение, тъй че за какво постоянно приказваме, като че ли е нещо, над което имаме надзор? ", сподели тогава Мур и  показа, че следва философията на Хелън Мирън - „ остаряването е условие на живота, или остаряваш, или умираш млад “. 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР