Днес директорът на областната дирекция на МВР във Видин старши

...
Днес директорът на областната дирекция на МВР във Видин старши
Коментари Харесай

Автопаркът на МВР-Видин е обновен с 33 нови служебни коли

Днес шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин старши комисар Петър Коцин връчи ключовете на нови високопроходими коли за чиновниците на реда от района. Придобивките са 30 коли Great Wall Hover и 3 VW Tiguan. Те са предопределени за запазване на публичния ред в граничната област. Новите коли са разпределени както следва:
- 18 автомобила за полицейските чиновници от РУ-Видин;
- Осем автомобила за униформените от РУ-Белоградчик;
- Пет автомобила за служителите на реда от РУ-Кула.
- Един автомобил за чиновниците от отдел „ Охранителна полиция “ в регионалната дирекция;
- Един автомобил за чиновниците от група „ Миграция “ в регионалната дирекция.
Безаварийно прилагане на новите коли, по-добра подвижност и успеваемост в ежедневната работа, пожела старши комисар Петър Коцин на служителите на реда.
Моторните транспортни средства са оборудвани с информационен терминал ТЕТРА, система за автоматизирана идентификация на регистрационните номера на моторните транспортни средства, таблетно устройство, светлинно-звукова система, конуси с разтегателни бариери.
ОДМВР-Видин получи 33 от общо 341 нови служебни автомобила, доставени на вътрешното ведомство, в осъществяване на план по Фонд „ Вътрешна сигурност “ на Европейски Съюз „ Подкрепа за оправянето с миграционния напън по българските външни граници “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР