Днес Деми Мур навършва 60 години. Това е важно събитие,

...
Днес Деми Мур навършва 60 години. Това е важно събитие,
Коментари Харесай

По-освободена от всякога: Деми Мур на 60

Днес Деми Мур навършва 60 години . Това е значимо събитие, което актрисата отбелязва със жанр и в бански костюм, написа БГНЕС.

Demi Moore Called 'Granny' & Told to Change Diaper after Bikini Pic — As She Turns 60 She's Accepted Her Body
— AmoMama USA (@amomama_usa)
Деми Мур сигурно е една от най-големите международни звезди. През годините тя си извоюва място в Холивуд и се превръна в една от най-високоплатените актриси в сектора. Спомняме си ролята ѝ през 1997 година в " Редник Джейн ", за която обръсва главата си, " Стриптийз ", излязъл година по-рано, или " Margin Call " (2011), където играе единствения женски персонаж.

Но през днешния ден актрисата е решила да одобри ново предизвикателство: да сътвори сбирка за марката бански костюми Andie и да моделира личните си творения за компанията. В черен бански костюм от една част, тропически принт или триъгълни бикини Деми Мур сияе. Коремните ѝ мускули също.

В изявление за списание " People " през юли предходната година майката на Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (28 г.) приказва за възрастта си и за разчупването на остарелите правила за това какво би трябвало и какво не би трябвало да носят дамите след избрана възраст. " Трябва да променим схващането, че дамите стават по-малко привлекателни с напредването на възрастта " .

За актрисата приемането на възрастта ѝ е било " освобождаващо " . " Когато си припомням за баба ми на 60 години, тя като че ли към този момент се беше примирила със старостта. Сега се чувствам по-жива от всеки път. "

Макар че през днешния ден Деми Мур е изцяло щастлива в кожата си, тя е имала и моменти на подозрение. " Вероятно съм от хората, които не постоянно са били уверени в тялото си. И мисля, че без значение от всичко, снимането в бански костюм ни прави извънредно уязвими. Но се почувствах окуражена и подкрепена, макар че трябваше да се оправя с смяната на тялото си ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР