Днес Делян Пеевски навършва 41 години и за разлика от

...
Днес Делян Пеевски навършва 41 години и за разлика от
Коментари Харесай

Боклуци в интернет не честитиха рожден ден

Днес Делян Пеевски навършва 41 години и за разлика от предходни години обществените честитки за рождения му ден съвсем изцяло липсват. 
Малко по-подробни пожелания рожденикът получи от обидно дребен брой медии и организации, които не желаеме да изброяваме. 
За съпоставяне - предходната година някогашният медиен магнат, покровител и народен представител, който не върви в Народното събрание, получи безчет самопризнания за честност или злоба под формата на скърцане със зъби и благопожелания за рождения ден. 
Добронамерените субекти и медии го описваха като невъобразим донор, идеален предприемач, рядък законодател. (Без да си покаже трапчинката на челото в Народно събрание, от негово име се внасяха закон след закон, кой от кой по-ключови.)
Злонамерените му желаеха симитлийски и прокурорски завършения. 
Откак господин Пеевски попадна под ударите на американския закон и неприемлив акт " Магнитски ", от него се отдръпнаха и съидейниците, и враговете. 
Дори майката, Шиширодица, която му даде път в медиите, бизнеса и политиката, като настанаха магнитските времена, съобщи, че не е обвързвано лице с биологическия си последовател. Днес няма обществено налични данни дали майката най-малко е честитила Деня на рожбата си. Бойко Борисов също не можа да откъсне едно " конграчулейшънс " за Голямото дете на българската политика, а раздава партийни книжки на ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ. 
По-страшното е, че даже враговете на Пеевски го пренебрегнаха и през днешния ден съвсем нямаше злоради честитки за именития, само че пропуснат някогашен наш народен въобщественик.
Слави Трифонов се кара с " боклуците в интернет ", които разнасят обстоятелства или измислици за здравословното му положение, сценаристите му се мъчат да сглобят държавно управление и договарят с някогашни токсични субекти. На забележимия и невидимия фронт хората си гледат схемите и съвсем никой не се сети за рождения ден на този толкоз възвеличаван и сатанизиран облик на име Делян Пеевски. 
***
Потресен от това превръщане на палачинката в публичното внимание, екипът на нашата графа надраска в лудост едно стихче за отбелязване на датата. Стига сме развенчавали героите и антигероите си! Догодина и на Бойко Борисов ли ще забравим рождения ден? 
***
Рожден ден:(

Наместо празник, тоя Шишинден
тъгата го държи във своя плен.

Отритнат, самичък, от околните предаден,
изпосталял във тежките битки,
даже от враговете си забравен,
лежи облян в катарзисни сълзи.  

Катарзисът като верижен трактор
настава по веригата в душата:
той беше император, мощен фактор, 
само че след това се обърнаха нещата.

За днешния му празник дори мама
не се обади да го поздрави.
Злодеи му изпратиха пижама -
подарък, на раирани черти. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР