Днес държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън разкритикува ситуацията със

...
Днес държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън разкритикува ситуацията със
Коментари Харесай

Пекин: Господин Блинкън, оставете Китай на мира и бъдете със своя народ в тези трудни дни

Днес държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън разкритикува обстановката със спазването на човешките права в Хонконг, като съобщи, че „ стои дружно с китайския народ “, съобщи Радио Китай.

Това е голяма подигравка! Господин Блинкън, не виждате ли, че умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати към този момент надвишиха 600 хиляди? Защо не се грижите за човешките права на личните си жители? Хонг Конг е част от Китай и не се нуждае от загрижеността на американски политици от другия бряг на Тихия океан.

Хората в Хонг Конг ще кажат добра или не е обстановката с човешките им права. А истината е, че след връщането им в лоното на родината през 1997 година правата на хонконгските поданици са напълно обезпечени от главния и други закони на региона. Особено след влизането в действие Закона за националната сигурност в Хонг Конг, там бе възобновен реда и естествения живот на хората, които не е нужно повече да се опасяват, че ще станат обект на улично принуждение.

Отделно тази година бе реформирана изборната система в региона, тъй че да разшири политическата представителност и подсигурява, че ръководството ще е в ръцете на патриоти и хора, които мислят за бъдещето на Хонконг. И това е гарантиране на правата и свободите на хонконгските жители.

Правото на живот е базово човешко право. Но в изискванията на епидемията от COVID-19 ползите на някои американски политици се оказаха по-важни от здравето и живота на елементарните жители. До края на този февруари смъртните случаи от епидемията в Съединени американски щати надвишиха броя на американците, починали в Първата, Втората международна и Виетнамската война.

Хонконгските каузи са вътрешен въпрос на Китай и Съединени американски щати нямат право да се намесват в тях. Господин Блинкън, по-добре бъдете с американския народ, с цел да решите проблемите в своя дом!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР