Днес Citroen анонсира подобрените версии на изцяло електрическите си e-C4

...
Днес Citroen анонсира подобрените версии на изцяло електрическите си e-C4
Коментари Харесай

Електрическите Citroen e-C4 и e-C4 X станаха по-мощни с и с по-голям пробег

Днес Citroen анонсира усъвършенстваните версии на напълно електрическите си e-C4 и e-C4 X, които дават обещание по-голяма мощ и по-голям свободен пробег спрямо познатите си досега конфигурации.

В резултат на въвеждането в производството на по-голяма батерия и по-мощен електромотор, бъдещите притежатели на e-C4 и e-C4 X могат да разчитат на по-динамично пътно държание и спомагателна независимост и успокоение по време на по-дългите пътувания.

Новият електромотор при двата електрическия автомобил е с мощ от 156 конски сили и въртящ миг от 260 Нм, а интегрираната батерия е с потенциал от 54 kWh , дава обещание усъвършенствана енергийна компактност и идва общоприетоо в композиция с термопомпа. В резултат на това, e-C4 и e-C4 X дават обещание свободен пробег от до 420 километра (WLTP стандарт на замерване), което съгласно анонса на френската марка съставлява усъвършенстване от съвсем 17% в автономността.

От Citroen споделят, че новата версия на e-C4 и e-C4 X, която дава обещание опция и за бързо зареждане с потенциал от 100 kW , ще се предлага единствено при равнището на съоръжение Shine, като ще предложи спомагателен избор към познатата настройка на електрическите автомобили с мотор със 136 конски сили и батериен модул с потенциал от 50 kWh.

При съществуване на бърза зарядна инфраструктура, новите версии на e-C4 и e-C4 X дават обещание опция за презареждане от 20 до 80% за по-малко от 30 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР