Днес чисто новият Борисов, все едно не е управлявал последните

...
Днес чисто новият Борисов, все едно не е управлявал последните
Коментари Харесай

Нинова: Борисов гарантира студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения

" Днес " чисто новият " Борисов, все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, с цел да спре рецесията с газа и цените на горивата ", написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebook страницата си в неделя часове след препоръчаните от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, препоръчани на " Продължаваме промяната ", само че и към останали бъдещи сътрудници на партията му за ръководство на страната след предварителните избори наесен.

" Иска 100 % диверсификация на газа и спиране връзките с " Газпром ". Първи въпрос: от кое място ще вземе газ, на какъв брой по-висока цена, по коя тръба и с какъв брой пари ще компенсира промишлеността и семействата? Не знае и не споделя ", продължава Нинова.

" Всепризнатият нуклеарен експерт Борисов желае 100% диверсификация на нуклеарното гориво за АЕЦ " Козлодуй ". Втори въпрос: Какво споделя Агенцията по нуклеарно контролиране? Защото тя се произнесе, че това е невероятно и рисково в този момент. Това за Борисов не е значимо ", написа още тя.

" И най-после той пропагандира за нови 8 самолета F-16. Трети въпрос: за какво не изчака най-малко да дойдат тези първите, които купи на чертежи? ", пита водачът на Българска социалистическа партия.

" Законите на Борисов подсигуряват студена зима, колабирала промишленост и задлъжнели генерации. И всичко това, с цел да се хареса на началниците, та нека се препере. С цената на страна и народ, само че да се върне във властта. И най-после най-важното му предложение за изпиране: Борисов провежда кръгла маса за битка с корупцията. Това анекдот ли е или ще бъде открит урок по какъв начин се краде? “, разяснява още Нинова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР