Днес BRADVA.BG представя историята на един мъж, който е имал

...
Днес BRADVA.BG представя историята на един мъж, който е имал
Коментари Харесай

Андрей Се Удави, Но Спасителите Го Върнаха От Смъртта! Видял Е Всичко, През Сълзи Разказа Къде Отиват Лошите Души! По-Страшно Няма!

Днес BRADVA.BG показва историята на един мъж, който е имал близо до гибелта прекарване и твърди, че е безконечната истина му е била показана, до момента в който е бил в отвъдното.

Руснакът Андрей Григориев се дави. Докато спасителите на плажа се пробват да го върнат към живота, мъжът е надникнал в отвъдното, и е сигурен, че истината му е показана от висши сили.

Андрей твърди, че след гибелта има два пътя. Добрите души не престават галактическото си битие, като се впуснат в тунел от светлина, от който струи блажено възприятие на естетика и обич.



За голямо негово страдание обаче Андрей бил безусловно засмукан по другия път – там, където отиват неприятните души.

Мъжът разказва мястото като галактика без звезди. Място, където господства мрак, обезсърчение и боязън. Най-страшния затвор, където душата изпитва неописуема „ болежка “ за безконечни времена.

Болката и отчаянието са толкоз мощни, че нищо друго не може да се осъзнае. Андрей споделя през сълзи, че не пожелава и на най-големия си зложелател да прекара и минута в това място.

Мнозина считат, че това, което Андрей разказва е пъкълът. Пъкълът не е място, където варят обречените в казани. То е място, където наказаните души са обречени на постоянно обезсърчение и на най-страшното – неналичието на Божията обич!

За това е доста значимо да си създадем добра сметка по какъв начин живеем!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР