Днес Борисов казал, че съм искал да вляза в политиката

...
Днес Борисов казал, че съм искал да вляза в политиката
Коментари Харесай

Гешев: Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя

" Днес Борисов споделил, че съм желал да вляза в политиката на негов тил. Борисов обича да упреква другите в нещата, които прави - приказва за Движение за права и свободи, а неговото настоящо държавно управление е с поддръжката на Движение за права и свободи ", написа някогашният основен прокурор в профила си във Facebook, откакто към този момент не заема никаква служба в прокуратурата и даде поръчка за влизане в политическия живот на страната.

" Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя, по тази причина си мисли, че всички други са като него. Аз съм тръгнал от най-ниското ходило и съм вървял нагоре с труд и честност. В България има голям брой почтени и честни хора, излъгани от политически измамници ", разяснява още Гешев.

И приключва коментара си с хаштаг #ВремеЕдаИзметемПолитическияБоклук ❗️- репликата, станала причина с гласоподаване Висшият правосъден съвет да го смъкна предварително от поста поради уронване на престижа на правосъдната власт. По време на чуването преди гласуването за отстраняването му като основен прокурор Гешев разгласи пред магистратите, че точно Борисов е " натиснал копчето " за това.



 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР