Днес бе открит традиционния Коледен базар за сувенири и празнична

...
Днес бе открит традиционния Коледен базар за сувенири и празнична
Коментари Харесай

Коледен базар на произведение, създадени от потребители на социални услуги

Днес бе открит обичайния Коледен базар за сувенири и празнична декорация, направени от потребителите на обществени услуги в община Банско. Първият клиент на коледните щандове бе кметът Стойчо Баненски, който поздрави уредниците, като ги насърчи да не престават да творят и да основават красиви произведения.
С помощта на трудовите терапевти, в подготовката на Коледния базар се включиха всички заведения, предоставящи обществени услуги в община Банско – Защитени жилища 1 и 2, Защитени жилища 3 и 4, Дневният център за пълнолетни лица с увреждания-седмична грижа, Дневният център за пълнолетни лица с увреждания, Дневният център за деца и младежи с увреждания “Здравец “, Центърът за обществена интеграция и рехабилитация, Дневните центрове за остарели хора.
Коледният базар се провежда с благотворителна цел. Събраните средства ще бъдат употребявани за закупуване на материали и принадлежности за трудовата терапия и за разработване на нови произведения за благотворителни акции.
Базарът е ситуиран пред НЧ “Никола Вапцаров “ и ще бъде там до 30 декември. От него можете да закупите коледна декорация за дома и офиса и да зарадвате децата си със обичайни сурвачки, направени от естествени материали.
Във фоайето на читалището пък е подредена изложба-базар на творби на изкуството гоблени и картини, също дело на потребителите на обществени услуги.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР