Днес България е на никъде. Без план, без посока. Всичко

...
Днес България е на никъде. Без план, без посока. Всичко
Коментари Харесай

Плевнелиев: Не е сега моментът да се иска импийчмънт на президента

Днес България е на на никое място. Без проект, без посока. Всичко това е гарнирано с политическа рецесия. Това съобщи пред Нова телевизия президентът на България от 2012 година до 2017 година Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното.

От една страна " Магнитски " е геополитика, тъй като и Съединени американски щати, и Обединеното кралство са в цялостното си право да санкционират всички, които вършат бизнес с режима на новия Хитлер. Посланието към народа е доста тежко - че даже и Съединени американски щати не може да направи нищо на един Делян Пеевски, да вземем за пример. Така той разяснява листата “Магнитски ”.

“Идват нови избори. Дайте да хванем последния трен на тази смяна, която и българските жители чакат. Нека се създадат специфични екипи по листата “Магнитски ”. Нека европейските прокурори у нас да се задействат. Нека те да работят с американските и английски сътрудници. Нека се види истината, да се раздаде правдивост ”, прикани Плевнелиев.

Той разяснява настояванията за импийчмънт на президента Румен Радев, като съобщи, че няма съображение и че “не е в този момент моментът ”. “Неправилно е това, тъй като политическите тези на Радев са едно, напълно друго е способността на проевропейските сили в България да създадат нещо дружно, оттатък ясното русофилство на Радев ”, сподели Плевнелиев.

Той разяснява още думите на президента, че ще наложи несъгласие за съветско нуклеарно гориво, в случай че се наложи. “Радев е новият Орбан. Двамата приказват по един и същи метод. Допирните има точки са идентични. За страдание това са и опорните точки на Кремъл ”, сподели още президентът.

И насочи зов към “Продължаваме Промяната ”, “Демократична България ” и ГЕРБ: “Имаме финален късмет, водете положителна акция, дайте решение, спрете с братоубийствената война и търсете благоприятни условия на тези избори да се направи държавно управление ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР