Днес АВТОВАЗ обяви, че LADA пуска на пазара първата в

...
Днес АВТОВАЗ обяви, че LADA пуска на пазара първата в
Коментари Харесай

NIVA Travel е първата в историята на LADA кола с кожен салон

Днес АВТОВАЗ разгласи, че LADA пуска на пазара първата в историята си кола, интериорът на която е изпълнен с тапицерия от естествена кожа.

Пионерното пазарно предложение на АВТОВАЗ е NIVA Travel, като от компанията показват, че употребяваната висококачествена кожа е от съветски снабдител и е с дебелина от 1.1-1.4 мм. От съветската компания показват също по този начин, че кожата е хипоалергенна и обработена в допълнение за възстановяване на износоустойчивостта и запазването на цвета.

Естествената кожа в Lada NIVA Travel е употребена както за тапицерия на седалките, само че и на кормилото, подлакътника и подглавниците, и е налична за поръчка при версиите Comfort ММС, Comfort Off-road и Luxe на модела.

В оборудването на топ-версията на Lada NIVA Travel, с изключение на естествената кожа, могат да бъдат открити също по този начин климатична апаратура, предни седалки с затопляне, 15-цолови алуминиеви джанти, мултимедийна и навигационна система, паркинг помощник, камера за задно виждане и други.

Цената на равнището съоръжение Luxe на LADA NIVA Travel е избрана на малко над 1 548 000 рубли (15 800 евро).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР