Днес, ако беше жива, Даяна щеше да навърши 61 години.

...
Днес, ако беше жива, Даяна щеше да навърши 61 години.
Коментари Харесай

Истории за една вечна жена - днес принцеса Даяна щеше да навърши 61!

Днес, в случай че беше жива, Даяна щеше да навърши 61 години.

Милиони хора по света скърбят за обичаната си принцеса. И нейната загуба в никакъв случай няма да бъде претърпяна от света.

В продължение на петнадесет години принцеса Даяна е брачна половинка на Чарлз, принц на Уелс. Тя е майка на втория и третия в реда на заместничество на английския престол, принцовете Уилям и Хенри. Наричана „ принцеса на народа “ тя е забележителна персона, съдействала за развиването на благотворителността по света с многочислени изяви в тази област.
 Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините
На 31 август 1997 Даяна умира при автомобилна злополука в тунел в Париж дружно с Доди ал Файед и техния водач Анри Пол. Кръвните проби за алкохол демонстрират, че водачът е пил алкохол преди случая. Техният Мерцедес-Бенц S280 се разрушава в тринадесетата колона на тунела Алма.

Двулентовият тунел е бил издигнат без железни загради сред колоните, вследствие на което и най-малкото отклоняване от посоката на придвижване елементарно би се трансформирало в пряк конфликт с колоните. Ненавременната и трагична гибел на лейди Даяна е предмет на доста спорни хипотези за аргументите, в това число и спекулации за скрит план на МИ6.

През 2005 година бе неразрешена ексхумация на тялото ѝ, което още повече ускори слуховете за възможна бременност на принцесата преди гибелта ѝ през август 1997.

На 14 декември 2006, след тригодишно следствие, Скотланд Ярд излиза с отчет, че автомобилната злополука на лейди Даяна и Доди ал-Файед не е резултат от скрит план за ликвидиране, а е драматичен случай.
 Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините
На 7 април 2008 правосъдният състав по делото взема решение, че причина за гибелта на Даяна е „ незаконно безгрижие ", подбудено от комбинацията от приложимост на алкохол с неимоверния напън от страна на жълтата преса.

Снощи в мрежите се появи и един доста необичаен портрет на обичаната принцеса, часове преди рождения ѝ ден.

Той ще бъде изложен за първи път пред аудитория, откакто неотдавна беше продаден на търг. Скицата с маслени бои, подготвително изследване за формален портрет в цялостен растеж от американския художник Нелсън Шанкс, е приключена през 1994 година, три години преди гибелта на Даяна в Париж.

Тя влезе в заглавията на вестниците през януари, когато беше продадена на търг на Sotheby's за 201 600 $ - повече от 10 пъти над първичната ѝ оценка.

В творбата починалата принцеса, чиито очи са обърнати надолу, наподобява надълбоко замислена. Скицата е една от няколкото, употребявани за хващане на „ достоверни изражения “, които в последна сметка ще бъдат употребявани като първоначален материал за окончателния портрет.

Споделяме с вас няколко наши материала, които разказват живота и силата на принцеса Даяна:






 Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна

 image2_16x9.png Сезонът на Рака е прочувствено време за равносметка и бягство от драмата: какво да чака всяка зодия На фокус







 Принц Хари и принц Уилям откриват скулптура на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън  Принц Хари и принц Уилям откриват скулптура на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън  Принц Хари и принц Уилям откриват скулптура на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън  Принц Хари и принц Уилям откриват скулптура на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън



 Време е за най-обемните и наситено черни мигли с Lash Clash Edna предлага Време е за най-обемните и наситено черни мигли с Lash Clash Блясък и жанр








 принцеса даяна Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР