Днес (7 март) ще стане ясно къде ще се играе

...
Днес (7 март) ще стане ясно къде ще се играе
Коментари Харесай

До часове полицията обявява къде ще мерят сили ЦСКА 1948 и ЦСКА

Днес (7 март) ще стане ясно къде ще се играе зареденият с доста адреналин мач сред ЦСКА 1948 и ЦСКА, който е плануван за неделя.

Домакините упорстват срещата да е на стадиона в Бистрица, до момента в който от Борисовата градина желаят дуелът да бъде изместен на „ Васил Левски “, тъй като имат квота за едвам 300 почитатели, написа " Мач Телеграф ".

В тази обстановка основно ще бъде мнението на полицията, която би трябвало да дефинира дали може да охранява дуела в Бистрица или провеждането му там ще е прекомерно рисково.

От полицията обаче през вчерашния ден не са подписали единодушието, че мачът може да се организира в покрайнините на София, което и пречи футболната ни централа да разгласи решението си. Това обаче ще се случи през днешния ден.

Ако от централата реалокират мача на „ Васил Левски “ без причините на полицията, то това ще бъде решение с двоен критерий, тъй като през есента отхвърлиха да изтеглят дуела с Левски на Националния стадион.

Създаването на един казус ще даде опция на всеки гостуващ клуб да изиска пренасяне на дуела, с цел да може да влязат всичките му почитатели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР