Днес, 28 септември от 11 до 18:30 часа в х-л

...
Днес, 28 септември от 11 до 18:30 часа в х-л
Коментари Харесай

50 университета от Европа се представят на изложението

Днес, 28 септември от 11 до 18:30 часа в хотел " Черно море " във Варна, ще се организира ревюто " Световно обучение ", оповестиха уредниците на събитието на конференция, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Изложението е отдадено на кариерното насочване и образование в чужбина. В него ще вземат присъединяване близо 50 елитни просветителни институции. Ще има профилиран английски и холандски център за безвъзмезден банкет на документи в съответните университети.

По време на събитието ще се оказва безвъзмездна консултантска помощ на претендентите, да изберат най-хубавите образователни заведения за тях.

Целта на курса е учениците, които желаят да следват в чужбина, да излязат освен с предложени специалности, само че и с готово решение, коя е вярната за тях стратегия и надлежно кои са подобаващите страни за това образование.

На ревюто ще има и семинари по разнообразни тематики, измежду които " Защо да изберем висше обучение във Англия ", " Безплатно обучение в Дания " и други

На събитието ще бъде показан и новият и уникален консултантски артикул - " Кариерен навигатор " за ранна професионална ориентировка и избор на компетентност по интернационален стандарт, подобаващ за възпитаници от 10, 11 и 12 клас.

Посетителите ще получат новия азбучник с стратегии на водещите елитни междинни учебни заведения като тази година той е уголемен с нови дестинации и учебни заведения от Шотландия, Ирландия, Италия и Белгия. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР