Днес - 24 октомври, от 21 ч. до 6 ч.

...
Днес - 24 октомври, от 21 ч. до 6 ч.
Коментари Харесай

Ограничават движението през няколко тунела на АМ Хемус и АМ Тракия

Днес - 24 октомври, от 21 ч. до 6 ч. на следващия ден - 25 октомври, ще бъде лимитирано придвижването в тунел " Ечемишка " на Автомагистрала " Хемус " в посока София , оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

От АПИ разясняват, че това се постанова, с цел да бъде почистено оборудването. Пътуващите към София ще се пренасочват от пътен възел " Ботевград " при 47-ми км на автомагистралата по път I-1 София - Ботевград и при пътна връзка " Витинска река " при 30-ти км ще не престават пътуването си по Автомагистрала " Хемус ".

На 25 октомври пък, от 15 ч. до до 6 ч. на 26 октомври за разчистване ще бъде лимитирано прекосяването в тръбата за София на тунел " Витиня " . Трафикът ще се пренасочва по път I-1 София - Ботевград от 35-ти до 30-ти км при пътен възел " Витинска река ".

Също на 25 октомври, от 9 ч. до 17 ч. ще бъде лимитирано за разчистване. придвижването в тунел " Траянови врата " на " Автомагистрала Тракия " в посока Бурга с Трафикът ще се реализира в двете посоки в тръбата за София.
 Ограничават придвижването през нощта в тунел
Ограничават придвижването през нощта в тунел " Витиня " в посока Варна

Ще бъде осъществен ремонт на пожаро-известителната система на съоръжението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР