Днес, 21 април 2022 г., магазинът на BILLA България в

...
Днес, 21 април 2022 г., магазинът на BILLA България в
Коментари Харесай

Магазинът на BILLA в Сливен отвори врати след реконструкция

Днес, 21 април 2022 година, магазинът на BILLA България в град Сливен, ситуиран на бул. „ Цар Освободител “ №1Б, отвори порти след довеждане докрай на огромна едномесечна реорганизация.

Той посреща клиентите с обновен интериор, цифрови нововъведения и обогатен подбор от над 6500 висококачествени продукти на налични цени, като свежи плодове и зеленчуци от „ BILLA Градини “, месо от родни производители от личната марка „ Българска плантация “ и атрактивни предложения от марките Clever, BILLA, BILLA Premium.

Сред основните нововъведения в комерсиалния обект са 3 броя каси на самообслужване, които дават опция на клиентите бързо, елементарно и независимо да провеждат процеса на извършване на покупки и заплащане на покупките. Филиалът разполага и с електронни етикети, които дават информация за произхода, цената, грамажа и производителя на продуктите.

Те заменят обичайните хартиени такива, спомагат за комфорта на потребителите и усъвършенстват работата на чиновниците. Търговските зали са оборудвани с енергоспестяващи решения, измежду които LED осветяване и нови хладилни витрини. Те са част от политиката на BILLA за усъвършенстване на употребяваните запаси и за подсигуряването на по-приятното потребителско прекарване.

Разнообразието от артикули в актуализирания филиал на веригата се добавя и от специфичните предложения, част от празничния азбучник „ Вкусен Великден “. Клиентите ще открият ароматни козунаци с разнородни усети, български месни деликатеси и прясно агнешко месо, шоколадови изкушения, алкохолни питиета с отличен усет и серия от празнични украшения, с които да украсят дома си.

„ Радваме се, че тъкмо преди Великден, клиентите ни в Сливен ще могат да създадат празничното си извършване на покупки в актуализирания търговски обект. Надяваме се, че приятната атмосфера, допълнена от великденски изкушения, качествени родни артикули и обилие на асортимента, ще допринесат да още по-доброто потребителско прекарване и споделените празнични дни “, споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Реновацията на комерсиалния обект в град Сливен е част от огромната стратегия за агресия и развиване в цялата страна, по която BILLA България ще работи интензивно и през актуалната година. Целта на веригата е да отговори на високите упования на клиентите във връзка с облсужване, качество на продуктите и стъпки в посока цифровизация.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР