Днес, 02.02.2022г., започва новият сериал на БНТ – „Аз и

...
Днес, 02.02.2022г., започва новият сериал на БНТ – „Аз и
Коментари Харесай

Днес е премиерата на новия сериал по БНТ - Аз и моите жени

Днес, 02.02.2022г., стартира новият сериал на Българска национална телевизия – „ Аз и моите дами “. 6-серийната комедийна драма ще вкара феновете в живота на един упорит млад хирург, който попада в любовен триъгълник. Потисканите стремежи и търсенето на щастието ще доведат до житейски терзания и до поредност от комични обстановки.

„ Аз и моите дами “ е хармонично комбиниране от съществени и обществени тематики, поднесени с прелестен и пресен комизъм. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов. В основните функции феновете ще видят актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.



Сюжетът на сериала е учреден върху наболи проблеми на актуалното общество и човешките взаимоотношения. Сблъсък сред поколенията, друг мироглед, консуматорско общество и житейски терзания основават комедийната драма “Аз и моите жени”

Първият епизод ни вкарва в живота на героите, сблъсква ни с техните рутинни задължения и загатва за идна смяна. Характерът и разбирането за живот на основните персонажи са показани посредством реакциите им в разнообразни ежедневни обстановки.

Хирургът Филип (Димитър Живков), отгледан от самотна и консервативна майка, желае да задоволи нейните упования и подтиска същинската си същина. Той даже не подозира каква е тя, до момента в който не среща Мая (Христина Джурова), в доста несъответствуващ миг. Неподходящ миг? Защо?



По това време той е на път да се ожени за Кристина ( Мария Сотирова), нейната личност е въплъщение на съвършената жена, съгласно майката на Филип - млада, красива, с добра кариера и от положително семейство. Но тя също става жертва на болните упоритости на татко си, които провалят психическото ѝ здраве. Тук се заформя спорът сред “правилното” и “неправилното”, което води до раздвояване, а то от своя страна до рецесия на личността. Това блуждаене в търсене на себе си не е част от облика на Мая, тя е свободолюбива, живее по този начин, като че ли през днешния ден е последният и ден на Земята. Как ще се промени животът на Филип, коя жена ще избере и дали ще полети с крилете на щастието, без да е съкрушен от наложените правила, следва да разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР