Дмитрий Рогозин, който , претърпя операция в московска болница за

...
Дмитрий Рогозин, който , претърпя операция в московска болница за
Коментари Харесай

Отстраниха шрапнела на Дмитрий Рогозин

Дмитрий Рогозин , който, претърпя интервенция в московска болница за премахване на шрапнел и сега се възвръща , оповестяват съветските осведомителни организации, цитирайки негов асистент.

Бившият вицепремиер и началник на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин беше ранен на 21 декември вследствие на артилерийска офанзива против хотел-ресторант " Шеш-беш " в покрайнините на Донецк .

О къде е изваден фрагментът от Рогозин, организациите към момента не прецизират. Самият Рогозин сподели предния ден, че откъс е затънал в шиен прешлен .

След като лекарите в Донецк не се наеха да отстранят шрапнела поради близкото му състояние до гръбначния дирек,, където да продължи лекуването му. 

Непосредствено след обстрела на ресторанта изданието " База " заяви, че по негова информация Рогозин е получил шрапнелна рана в меките тъкани на главата, проникваща шрапнелна рана в седалището и проникваща шрапнелна рана в лявото бедро. Тогава други източници, близки до Рогозин, приказваха за рана от шрапнел " над лопатката ".

Помощникът на Рогозин Михаил Бридасов почина при обстрел на 21 декември, а още трима души бяха ранени.

Рогозин управлява група военни съветници в окупирания Донбас известна като " Царски вълци ".

58-годишният Рогозин бе отпред на " Роскосмос " в продължение на малко повече от четири години, като пое поста от края на май 2018 година По обучение той е публицист. Беше уволнен от поста през лятото на тази година, след редица внезапни изявления, въпреки и в формалната линия на Кремъл. През юни Рогозин към българите с
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР