Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин, коментира видео

...
Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин, коментира видео
Коментари Харесай

Песков за видеото на ЦРУ: Някой да им каже, че ВКонтакте е много по-популярна в Русия от забранения Х

Дмитрий Песков, представител на съветския президент Владимир Путин, разяснява видео на Централно разузнавателно управление на САЩ, с което се пробва да вербува двойни сътрудници. Във видеото се загатва и за неприятните условия, в които се намират съветските военни.

Кремъл твърди, че се прави всичко допустимо, с цел да се подсигурява, че съветските военни разполагат с нужното съоръжение, с цел да реализиран триумф в това, което Москва назовава " специфична военна интервенция " в Украйна, предаде Reuters.

Песков отхвърли като погрешни разнообразни изказвания за корупция и се въздържа от коментар за видеото. " И те го вършат непрекъснато, Централно разузнавателно управление на САЩ го прави всяка година ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от " Фокус ".

Песков изрече съмнение, че Централно разузнавателно управление на САЩ е позволило неточност, като е популяризирало видеото в X, прочут преди като Twitter, който е неразрешен в Русия и достъпът до него е вероятен единствено посредством виртуална частна мрежа, доста от които също са неразрешени.

" Някой би трябвало да каже на Централно разузнавателно управление на САЩ, че в нашата страна (руската обществена мрежа) " ВКонтакте " е доста по-популярна от неразрешения Х. И че аудиторията на " ВКонтакте " е доста по-голяма ", разяснява Песков.

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати пусна ново видео на съветски език, в което се пробва да убеди чиновници на съветското разузнаване да преминат към Съединените щати и да работят като двойни сътрудници.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР