Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация

...
Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация
Коментари Харесай

Медведев вижда само по-малко проблеми заради отказаното примирие

Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация и неин някогашен президент и министър председател, счита, че Киев, отказвайки коледното помирение, препоръчано от Москва, е отхвърлил " ръката на християнската благосклонност " . Въпреки това, добави той, за съветските военни в тази обстановка " има по-малко проблеми и хитрости ".

" Ръката на християнското състрадание беше протегната към украинците за огромния празник. Техните водачи я отхвърлиха. Мисля, че множеството наши военни, участващи в специфичната военна интервенция, умерено въздъхнаха, когато чуха отхвърли <...> да прекратят огъня на Коледа.. По-малко проблеми и коварство ", написа политикът в петък в канала си в " Телеграм ".

Медведев означи, че съжалява за хората, които са изгубили опцията да отидат умерено на черква. " Но свинете нямат религия и вродено възприятие на признателност. Те схващат единствено от груба мощ ", сподели той. Според заместник-ръководителя на Съвета за сигурност точно на това се основава " дресурата " на Киев от Запада - и " тя ще бъде продължена ".

В четвъртък пресслужбата на Кремъл заяви, че да се вкара преустановяване на огъня по цялата линия на прикосновение в Украйна от 12:00 часа на 6 януари до 24:00 часа на 7 януари . По-късно министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу издаде съответната заповед. На собствен ред украинските управляващи реагираха отрицателно на концепцията за преустановяване на огъня за Коледа.

Припомняме, че го назова " опит за прекъсване на украинската атака в Донбас ", а, че преглеждат предлагането за помирение от Путин като опит за приемане на " глътка въздух " на фона на буксуващата война на Путин.
 ISW: Примирието на Путин най-вероятно е тактически ход
ISW: Примирието на Путин най-вероятно е тактически ход

Всички осъдиха изказването на съветския президент като безсмислено и лицемерно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР