Длъжникът вече няма да бъде съдени без да знае. Има

...
Длъжникът вече няма да бъде съдени без да знае. Има
Коментари Харесай

Манолова: Всяка година трябва да имам по един сразен противник

Длъжникът към този момент няма да бъде съдени без да знае. Има гаранция, че той ще бъде известен. Ще бъде съден, единствено в случай че отиде да си вземе документите от съда. Това сподели Мая Манолова по БТВ.
Втората смяна е, че длъжникът ще може да заплати в границите на процеса, без да заплаща такси. Освен това делото ще върви по общия ред. ЧСИ нямат право да запорират пари от болнични, детски надбавки, майчински и трудови хонорари до размера на минималната работна заплата. Има най-малко средства, с цел да живее човек. Това би трябвало да бъде оставено. Ако трудовото заплащане може да покрие дълга, ЧСИ няма да влиза по домовете. Ще се събират дребни задължения, хората би трябвало да си заплащат. Хората би трябвало да имат право непринудено да си платят. Следващата седмица измененията би трябвало да станат действителност. Това е огромен триумф на жителите против мощните.

Проблемът с банките-става дума за това, че те имат свръхправомощия. Те се доставят с изпълнителен лист без жителя. Банката не е безгрешна, и тя бърка. Трябва да се види дали претенцията на банката е правилна. По тематиката за безконечния дебитор, не съм поемала ангажимент, че ще се наемам с това. Човек може да почине, само че дългът му в никакъв случай не умира. Работя по закона за частния банкрут, който да е уравновесен. На моя страна са жителите. Никоя борба на е лесна. Топлофикация е Хари Потър, който по магьоснически метод изпразва джобовете на гражаните. Всяка година би трябвало да имам по един съкрушен съперник.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР