Джулс Фийлдър е 39-годишна майка на едно дете от Хейстингс,

...
Джулс Фийлдър е 39-годишна майка на едно дете от Хейстингс,
Коментари Харесай

Имам нелечим рак на белите дробове - ето неподправената истина как изглежда това

Джулс Фийлдър е 39-годишна майка на едно дете от Хейстингс, която живее с нелечим рак на белия дроб и акции за по-добра информираност за заболяването.

Този месец се отбелязва месецът за битка с рака на белия дроб и благотворителните организации се борят с неправилните схващания, като предизвестяват, че ракът на белия дроб при дамите се усилва и че непушачите може да бъде наранена и от рак на белите дробове.

Ако погледнете профила ми в Instagram, бихте си помислили, че съм всяка друга майка на 30 и нещо; вървене на фестивали със брачна половинка ми и сина ми, пътувания през уикенда с девойките до Дъблин, очарователно място за празненство или експериментиране на най-новите хранителни трендове на лондонски пазар. Но до момента в който извън наподобявам картина на здраве, от вътрешната страна повеждам борба. Имам нелечим рак на белите дробове.

Ако ме видите да оставям сина си пред портите на учебното заведение, няма да знаете, че по-рано тази заран трябваше да взема 11 хапчета, с цел да предотвра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР