Джулката показа на всички, че знае как да се наслаждава

...
Джулката показа на всички, че знае как да се наслаждава
Коментари Харесай

Мечтата ѝ се сбъдна - Джулката замина за любима екзотична страна

Джулката сподели на всички, че знае по какъв начин да се любува на почивката си. Тя разгласява панорамна фотография от Хавана, а фантазията ѝ още веднъж да посети Куба най-сетне се сбъдна.

Тя мечтаеше за това странствуване още от 2020 година.

Пречките пред нея до момента бяха рестриктивните мерки за пътешестване заради пандемията от Ковид-19, само че най-сетне тя, дружно с половинката си Теодор Гецов се любуваха на кубинската пура, съчетана с вкусния ром. Двамата демонстрираха любовта си в другоземен кадър, а техните почитатели бяха предизвикани да отговорят на въпроса, заложен от Джулката в Instagram: Избройте 3 най-запомнящи се неща, типични за слънчева Куба. 

                             

Един от паметните мнения бе на консуматор на име Dafsy: " Опашки на всички места за всичко, красиви плажове (Варадеро), страшна влага и горещина, музика, небогати хора, само че няма проблем с престъпността. Идете на локална дискотека, забавно прекарване е. Рома с колата е 80% ром и 20% " кола " и е апетитен! "

Не излиза наяве дали щастливата двойка е взела своят наследник Кай, който единствено преди няколко дни беше заведен на черква.
                             

Плеймейтката разгласява кадър в персоналния си Instagram профил с детето си. На него двамата държат свещ, а Гани е доста щастлива.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР