Джулия Робъртс е участвала в над 50 филма по време

...
Джулия Робъртс е участвала в над 50 филма по време
Коментари Харесай

Джулия Робъртс: Защо избрах да не „свалям дрехите си“ във филм

Джулия Робъртс е взела участие в над 50 кино лентата по време на дългата си десетилетия кариера в Холивуд — само че тя не е направила gone au naturale в някоя от тях.

По време на новата си история за корицата на английския Vogue, оповестена в четвъртък, 56-годишната емблематична актриса разкри, че преднамерено е избягвала да приема пикантни функции, с цел да има „ кариера с оценка G “.

Когато я попитаха дали изпитва „ някакви усеща на отговорност към други дами “, когато избира сюжети, звездата от „ Хубава жена “ сподели на интервюиращия Ричард Къртис, че това е по-скоро това, което тя „ избира да не прави “.

„ Знаете ли, не да подлагам на критика избора на другите, само че за мен да не смъквам облеклата си във филм или да не бъда уязвим във физическо отношение е избор, който допускам върша за себе си “, изясни тя. „ Но в действителност аз предпочитам да не върша нещо, вместо да предпочитам да върша нещо. “

Актрисата също по този начин разкри, че може да е наследила твърдата си позиция във връзка с феминизма от далечната брат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР