Джулиана Гани всичко прави, за да остане известна! Родната пластмасова кукла

...
Джулиана Гани всичко прави, за да остане известна!
Родната пластмасова кукла
Коментари Харесай

Боже опази!Джулиана Гани заряза децата си, осиновява африканче!

Джулиана Гани всичко прави, с цел да остане известна!

Родната пластмасова кукла реши да се мери с Анджелина Джоли. И да осинови африканче. Да, де, но екс брачната половинка на Брад Пит в действителност има три осиновени деца и какви ли не борби води с някогашния си мъж, с цел да останат те под нейно настойничество.

Докато Джулката по този начин, без пердах, даде първородния си наследник на първия си мъж Илиян Найденов. Като, с цел да му отмъсти, даже искаше да го зареже в дом, а тя „ щяла да си роди още деца, била млада “.

И към втория си наследник не демонстрира грижите, които прави една майка за децата си, не стопират да я хокат за родителска немарливост в нета.

С дребното африканче се срещнала в Кения, където сега е на отмора. Дала му бонбонче, тъй като било гладно, изяснява напоително в мрежата силиконката.

Това добре, желанието й  е отлично, стига да не е следващия пиар трик.Но за кое тъкмо африканче ставав въпрос или просто за някакво детенце, което е гушнала с  цел да блесне.

„ Ама Джулке, ти съществено ли?Заряза първото си дете на татко му, второто не го гледаш както би трябвало, искаш да осиновиш друго. И по какъв начин ще го гледаш, като не спираш да скиташ по света и нон-стоп си правиш пластични интервенции “, попиляха я в мрежата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Джулиана Гани Джулката Кения африканче силиконка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР