Джулиана Гани и Илиян Найденов в чутовен скандал! Все по-голям става

...
Джулиана Гани и Илиян Найденов в чутовен скандал!
Все по-голям става
Коментари Харесай

Ето какво ще делят Джулиана Гани и Илиян Найденов при развод!

Джулиана Гани и Илиян Найденов в всеизвестен скандал!
Все по-голям става абсурдът около изневярата на Илиян Найденов, заканите на Джулиана Гани и идният бракоразвод, за който силиконката съобщи, че към този момент е подала документи. Мрежата кипи от мнения и обиди на консуматори, разграничени на два фронта.
 Джулиана Гани
Джулиана Гани гневна на мъжа си

Както е известно, Илиян канил девойката, за която се счита, че е студентка, на вино и интимни завършения в жилището, в който живеят с хубавицата и сина им. Не стигат обвиняванията и грозните прилагателни, които Илиян отнася от дни, а към този момент има и първи отказали се от услугите му.

Така че абсурдът плаши бизнеса му, който с изключение на новооткрит първокласен фитнес в Монтана, включва книга за здравословно хранене и чайове.

„ Защо изневери на жена си? ”, „ Грозна постъпка, в случай че не си желал да бъдеш с жена си повече, кажи й го в очите ”, „ Защо съобщи Джулиана? ” – това са единствено дребна част, освен това от по-леките нападки към фитнес инструктора.

И не престават да се натрупат, най-много към последната му фотография в Инстаграм, за която той театралничи гушнат в котка. „ Айде в този момент гушкай котака ”, „ Само туй коте ще галиш ”, „ Мачкай си котарака и пийте чай дружно, поздрави на Монтана ” – не се стопират гневните дами.

Интересно за какво Илиян не ги трие. Да не би пък фитнес инструкторът да не желае да бъде наклеветен и в това, че постанова цензура? Така или другояче, гневните от постъпката му дами не се смиляват и след последните му миловидни сторита, в които Илиян е със сина си Давид. Таткото го учи да тренира в залата, демонстрира му извършения, предизвиква го и се радва на желанието му да спортува.

Уви, и тези клипчета не умилостивиха почитателите му. Даже може да се каже, че нажежиха още повече пристрастеностите, тъй като преди дни Джулиана Гани се оплака, че не може да вземе сина си. Илиян отказвал да го докара в София или в Пловдив, с цел да е с майка си.

Свекърва й пък не го вразумявала. Моделка с величествен силиконов бюст заподозря, че с отхвърли си Илиян цели да разчувства хората и да я изкара майка, която не си желае детето.

Малкият Давид е при баба си в Монтана, откогато Джулиана отпътува за Френската Ривиера за четири дни на отмора и по работа. Докато бе по задължения в чужбина, се разигра и цялата сага. В 1 през нощта непознато момиче й писало в инстаграм – трябвало да беседват, било доста значимо, обвързвано с Илиян.

Естествено, първата мисъл на Джулката не била за изменничество, а че на Илиян „ му е неприятно или че нещо е станало ”. Чули се по телефона за 10 минути. В този диалог Джулката схванала, че Илиян и въпросната госпожица си писали от няколко дни и той я е поканил в дома им.

Моделката не повярвала и поискала доказателства – телефонния номер на Илиян, да й каже адреса на дома им и други детайлности, които няма по какъв начин непознат човек да знае. Втрещена, само че въпреки всичко още мнителна, Джулиана Гани поискала скрийншотове на чатовете на момичето с Илиян. Получила над 40 техни чата, съдържащи интимни предложения, разголени фотоси на Илиян, влюбени емотикони, сърца, целувки…

„ Видях всичко с очите си. Не мога да укривам, че ме заболя извънредно. За първи път от доста време плаках. Той използваше момента да ме няма и е поканил някакво момиче, студентка евентуално – не знам, нали по този начин се чу, в нашата къща. По-лошото е, че е в нашето легло. Там, във въпросната стая, е кошарката на Давид. И той я е канил тъкмо една вечер преди аз да се прибера да пият и да вършат секс.

Бях доста разочарована и съсипана… Жена, която ти е родила дете, в случай че към този момент си спрял да я обичаш, най-малко би трябвало да й имаш почитание ”, разгласи Джулката през сълзи. Моделката се зарече, че незабавно щом се прибере, ще подаде молба за бракоразвод. Тя към този момент го е направила и за задачата си е наела юрист.

Докато я чака в България, Илиян непрекъснато й пишел, че е „ печален, че не може да повярва, че всичко е станало за един момент, че съжалява, желае да се реваншира по всевъзможни способи, даже с дарове, пари… ”.

Джулиана Гани обаче е непреклонна – възприятията й не могат да се трансформират с дарове. Не счита, че Илиян ще се промени, откакто един път го е хванала в изменничество. Не желала да трепери при мисълта, че ще го направи отново всякога, когато е надалеч от вкъщи. „ Давид е с двойна ангина, с температура, а на него да му хрумват такива мисли и хрумвания. Не го извинявам, даже и да е било провокация ”, споделя моделката.

От година насам Илиян се трансформирал, оплака се още жена му. Спрял да й прави сантиментални жестове. Не забелязвал визията й. „ Илиян е различен човек, потопен в работата си, в грижите си. Според мен той стана дори един заплашителен лакомец и мислеше единствено за своето развиване и проекти ”, проплака русокоската.

Джулиана не отстъпва от решението за бракоразвод. След това ще се посвети на сина си и на работата. Щяла да си даде отмора от мъжете. И по какъв начин другояче, откакто това й е втори бракоразвод. Почитателите й надали са не запомнили драмите с някогашния й Станимир. Джулиана се надява с Илиян „ да се схванат ”.

Според осведомени, фамилията ще би трябвало да дели много активи. Неотдавна те си купили дружно апартамент в София, който още не е получил акт 16. Илиян пък вложил над 200 000 лв. от парите им в новата си първокласна фитнес зала, която отворил в Монтана. Сега би следвало да възвърне половината сума на жена си.

Смята се, че младото семейство би трябвало да раздели към 500 000 лв., насъбрани от рекламни задължения и разнообразни бизнес планове в последните 2 години. Не са малко обаче подозренията, че целият панаир е ПР или пък е действителен, само че ще приключи с хепиенд като приятелите им Алекс и Даниел Петканови.

Както е известно, те минаха през шумна медийна разлъка. Причината бе невярност от страна на Алексанрда. И Даниел тогава обществено разгласи измяната. После във „ ВИП Брадър ” двамата изненадващо се събраха и дори се венчаха, а скоро по-късно станаха родители на наследник. Развръзката при Петканови кара мнозина да мислят, че същата скица ще се повтори и при Найденови.

Уви, надали ще стане по този начин. Джулката е неумолима, а Илиян може и да се е извинявал и оправдавал, само че неотдавна хареса в инстаграм един от дребното мнения на фенка в негова отбрана. Тя моли офанзивите и обидите към фитнес инструктора да спрат и изрази отвращение, че толкоз персонални въпроси стигат до общественото пространство от майката на детето му.

Даже акцентира, че Джулката плюе мъжа си в народен в ефир и споделя, че детето й е с температура, само че е „ на отмора с различен другар ”. Всъщност Гани изясни, че е съчетала къса почивка с ангажимент, а за въпросния мъж, който сподели, разясни, че й е единствено другар. Така или другояче, и тя отнесе рецензии, че не е със сина си. Със сигурност сагата занапред ще се развива, тъй че всички тръпнат за продължението…
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР