Джуд Белингам говори за предстоящите предизвикателства пред английския национален отбор.

...
Джуд Белингам говори за предстоящите предизвикателства пред английския национален отбор.
Коментари Харесай

Белингам: Последните три турнира бяха доста успешни за Англия, но и малко разочароващи

Джуд Белингам приказва за идните провокации пред британския народен тим. Островитяните доближиха до полуфиналите на Мондиал 2018, а три години по-късно на Евро 2020 бяха на крачка от това да завоюват купата.

" Трябва да нападаме квалификациите със същия нрав, както играхме и в огромните шампионати, съобщи Белингам пред ДПА. - Последните три шампионата бяха много сполучливи, само че и малко разочароващи. Вероятно срещнахме и по-трудни съперници спрямо предходните. Начинът, по който отпаднахме, беше разочароващ, само че човек е убеден във обстоятелството, че може да се изправи против един от най-хубавите тимове в Европа. Вече имаме задоволително опит и убеденост. Целта постоянно е да се опитаме да печелим ".

На Мондиал 2022 в Катар англичаните отпаднаха трагично против Франция на четвъртфиналите.

19-годишният халф е на крачка от това да премине от Борусия Дортмунд в Реал Мадрид.

Англия е в квалификационна група " С " за Евро 2024 дружно Италия, Република Северна Македония, Украйна и Малта. До момента островитяните са на първа позиция в класирането с цялостен актив от шест точки след два изиграни дуела.

Този месец " трите лъва " ще се изправят като посетители против Малта и вкъщи против Република Северна Македония. Двубоите са надлежно на 16 и 19 юни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР