Джроджина Родригес е от онези жени, които определено знаят как

...
Джроджина Родригес е от онези жени, които определено знаят как
Коментари Харесай

Джорджина Родригес и колко секси е половинката на Роналдо, докато простира

Джроджина Родригес е от тези дами, които несъмнено знаят по какъв начин да предизвикат интерес. Може би тъкмо по този начин е съумяла да притегли и вниманието на един от най-хубавите модерни футболисти - Кристиано Роналдо.

Профилът ѝ в Instagram постоянно може да ни зарадва с някоя секси фотография, без значение дали е обвързвана с тренировките ѝ, или е от рекламата на някоя от многото марки, с които работи.

Абсолютно доказателство за това са и някои от последните фрагменти на Джорджина в обществените мрежи, на които половинката на Роналдо ни демонстрира по какъв начин и домакинската работа може да бъде доста секси, когато с нея се е захванала Джорджина.

Испанката показа с почитателите си страховит кадър, на който я виждаме да простира на терасата изпраните си облекла за спорт. Интересното в тази ситуация е, че Джорджина е решила да го направи по прашки, което несъмнено, се хареса на почитателите ѝ по света.

Те не пропуснаха да отбележат какъв брой добре наподобява половинката на футболиста в редица мнения под фотографията. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР