Джоуи е родена през април 2016 година, а благодарение на

...
Джоуи е родена през април 2016 година, а благодарение на
Коментари Харесай

Защо корейче облече българска носия?

Джоуи е родена през април 2016 година, а с помощта на майка си Лаура, тя се трансформира в интернет сензация още преди да навърши една година, споделя Нова телевизия.

Лаура Изумикава работи като професионален фотограф в Лос Анджелис. Скоро, откакто на бял свят се появява дъщеричката й, тя открива, че детето спи извънредно надълбоко. Така на смешка тя прави с телефона си поредност от фотоси, в които снима Джоуи като разнообразни известни персони и герои от филми и сериали. Сред тях са Бионсе, Айс Вентура и даже... Джон Сноу и Дарт Вейдър.

След като фрагментите стават извънредно известни в интернет, през януари тази година Лаура стартира доста по-мащабен и важен план - да снима дъщеричката си, облечена в разнообразни национални носии и костюми. Тя кръщава самодейността си "Световният план на Джоуи ", а фрагментите се появяват в Instagram с хаштаг #JoeyWorldProject.

На първата фотография детето е облечено с японски облекла, защото точно там е родена майка му. В реалност обаче Джоуи е 3/4 корейче, 1/8 японче и 1/8 китайче. С течение на времето детето облича десетки национални носии от разнообразни краища на света, които Лаура получава като подарък.

Преди няколко месеца българката Петя Попова изпраща на Лаура обичайната българска носия. Снимката на детето, облечено по този впечатляващ метод, е оповестена през август и към този момент е харесана от 25 000 консуматори на Instagram.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР