Джорджина Родригес е широко известна във футболния свят като приятелката

...
Джорджина Родригес е широко известна във футболния свят като приятелката
Коментари Харесай

Джорджина Родригес във Vogue Португалия - защо феновете ѝ не одобряват това

Джорджина Родригес е необятно известна във футболния свят като приятелката на Кристиано Роналдо. Двамата стартират да се срещат през 2016 година и за нула време тя става известна фигура.

И въпреки всичко 29-годишната жена полага старания, с цел да потвърди себе си и да показва на света, че с твърдоглавие и работа, може да реализира лична известност, която няма общо с обстоятелството, че е половинката на един от най-известните футболисти в света.

Джорджина Родригес е адмирирана от милиони по целия свят като топ модел. Освен кариерата си на модел, испанската звезда е и сполучлив инфлуенсър. Тя има над 52 милиона почитатели в Instagram, където постоянно споделя фотоси и видеоклипове от времето, прекарано с Роналдо и децата им.

Родригес е била модел за редица топ марки по целия свят и също се е появявала на кориците на няколко известни списания. До момента обаче не беше се снимала за Vogue, още по-малко на корица.

А в този момент тя е повече от разчувствана да показа с почитателите си новината, че има двойна корица за Vogue Португалия. Тя употребява профила си в обществените мрежи, с цел да заяви радостните новини, като написа: " Моята първа двойна корица за Vogue ".

Не закъсняха и поздравленията. Едно то тях пристигна от брачната половинка на Меси - Антонела Рокузо, която беше от първите, които харесаха обявата. Освен това брачната половинка на Левандовски - Анна, разяснява обявата с няколко емотикони с пляскащи ръчички. По всичко проличава, че партньорките на футболните митове са удовлетворени от достиженията ѝ и не го крият, отбелязва Essentially Sports.

Намериха се и такива обаче, които да разкритикуват Джорджина Родригес. Много от почитателите ѝ обърнаха внимание на една от фотосите на корицата, като показаха огорчението си от потреблението на фотошоп.

По думите им с просто око се вижда, че на въпросната фотография Джорджина е в пъти по-слаба, в сравнение с по принцип. Някои даже споделиха нейни фрагменти от публични събития за съпоставяне, с които показват обилните ѝ форми, които нямат нищо общо с " кльощавото момиче от корицата ", както означават някои.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР