Джордж Майкъл сподели за близките си отношения с Даяна. В

...
Джордж Майкъл сподели за близките си отношения с Даяна. В
Коментари Харесай

Изплува Страшната Тайна На Принцеса Даяна! Имала Е Връзка Със Супер Звезда, Казала Е През Сълзи: Трябва Да Се Спася От Бъкингам, Защото

Джордж Майкъл показа за околните си връзки с Даяна.

В новата книга „ George Michael:Freedom: The Ultimate Tribute 1963-2016 ” Джордж Майкъл разкрива истината за връзките си с принцеса Даяна.

Двамата се срещат на Световния ден за битка със СПИН-а и стават доста близки. Постепенно Майкъл става един от най-близките хора на Даяна. Те стартират да си приказват по телефона, да излизат на вечери, да си пишат.

Даяна даже се изповядва пред Майкъл. Тя изповядала детайлностите за идния й „ тъмен “ бракоразвод с Чарлз през 1996-та година на запис, изработен в къщата на артиста в Хампстед, Лондон. Принцесата му споделила, че би трябвало да избяга от кралското семейство непременно.

„ Тя беше като многото други дами, привлечени от живота ми ”, споделя Джордж в изявление през 2009-та година.

„ Случиха се някои неща,които демонстрираха напълно ясно, че тя е привлечена от мен. Няма спор ”, споделя Майкъл.

Подробностите за връзката на Джордж Майкъл и Даяна, битката му за гласност и трудностите му със закона, са обрисувани в новата биография на Дейвид Нолан „ George Michael:Freedom: The Ultimate Tribute 1963-2016 ”, оповестява Дейли Мейл ТВ.

И до момента в който близката връзка на двойката не беше загадка, Джордж загатна през годините, че връзката им може да е излязла оттатък другарство.

На въпрос дали е обмислял в миналото да спи с Даяна той споделя, че това би било пагубно.
По-късно се разбра, че Джордж има връзка с американския предприемач Кени Гос. Те се демонстрират публично- без да се крият, без да лъжат за тяхната половост.

„ Всеки знае ”, споделя Гос.

Джордж Майкъл споделя, че първият човек, който в действителност обича е стилният дизайнер Анселмо Фелепа, написа разкрития.ком.

Фелепа умира от затруднения от СПИН в Бразилия през 1993-та година.

В своята книга Нолан написа за възходите и паденията на Джордж Майкъл.

Джордж Майкъл и принцеса Даяна били доста близки

Казва още, че може би повода за неувереността на Майкъл е тази, че татко му не има вяра в него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР