Джони Деп, Том Круз и Ема Уотсън са сред номинираните

...
Джони Деп, Том Круз и Ема Уотсън са сред номинираните
Коментари Харесай

Джони Деп и Том Круз номинирани за антинаградите "Златна малинка"

Джони Деп, Том Круз и Ема Уотсън са измежду номинираните звезди за антинаградите "Златна малинка ", които отличават най-съмнителните достижения в киното за миналата година, предадоха международните организации.

В категорията за най-лош филм ще се състезават лентите "Емоджи-филмът ", "Трансформърс: Последният рицар ", "Петдесет нюанса по-тъмно ", "Мумията " и "Спасители на плажа ".

В номинациите за най-лош артист са включени Том Круз за ролята му във кино лентата "Мумията ", Джейми Дорнан за "Петдесет нюанса по-тъмно ", Марк Уолбърг за функциите си в "Трансформърс:Последният рицар " и в "Баша в излишък-2 ". Освен тях за най-лоши артисти могат да бъдат приети Джони Деп за "Карибски пирати:Отмъщението на Салазар " и Зак Ефрон за "Спасители на плажа ".

За званието "най-лоша изпълнителка в основна роля " претендират артистът в женски одежди Тайлър Пери в "Буу! Хелоуинът на Мадеа ", Дакота Джонсън за "Петдесет нюанса по-тъмно ", Катрин Хейгъл за "Незабравимо ", Ема Уотсън за "Кръгът " и Дженифър Лорънс за "Майко! ".

Победителите ще бъдат оповестени на 3 март в деня на връчването на "Оскар "-ите от американската киноакадемия.

Призът "Златна малинка " е учредена през 1980 година.. Номинациите се вършат от жури, в което влизат към 700 души от 46 американски щата и 19 страни. За анти-наградата могат да бъдат номинирани филми, излезли по екраните в Съединени американски щати и Канада през годината. Наградата отличава най-лошите и със съмнителна стойност кинотворби, а самата статуетка съставлява пластмасова малинка, покрита със златна багра и цена под 5 $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР