Джони Деп отново застана на свидетелската скамейка в сряда, за

...
Джони Деп отново застана на свидетелската скамейка в сряда, за
Коментари Харесай

Тя казваше: не мога да живея без теб, ще умра: Джони Деп за Амбър Хърд

Джони Деп още веднъж застана на свидетелската пейка в сряда, с цел да продължи да дава показания за това по какъв начин се е влошила връзката му с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд.

58-годишният мъж съобщи пред журито по време на делото за клюка на стойност 100 млн. $, че е останал с Хърд макар хипотетичното принуждение, тъй като се е страхувал, че тя ще направи опит за самоубийство, както майка му, когато татко му я напуснал.

" Не желаех да разрушавам сърцето ѝ ", споделя Деп в сряда. " Когато татко ми напусна, майка ми - първият опит за самоубийство, който се появи в главата ми - беше директен резултат от напускането на татко ми ".

 

" Мис Хърд на няколко пъти е говорила за самоубийство, тъй че това също става фактор. Това също е нещо, което постоянно живее в задната част на мозъка ви и от което се страхувате.

" Много пъти, когато се пробвах да си потегли, тя ме спираше пред асансьора дружно с охранителите и плачеше, крещейки: " Не мога да пребивавам без теб, ще умра ".

" Имаше няколко случая, когато избягах, а пет минути по-късно тя пристигаше в дома ми в Западен Холивуд по нощница и крещеше на паркинга пред дома ми, крещейки до небесата, а беше четири сутринта. Беше неуместно. Беше отвън надзор ".

 

 

" Амбър Хърд, която познавах през първата година и половина, не беше тази противничка, не беше моето момиче. Тя се беше трансформирала в мой съперник и всичко, което правех, просто не й пасваше, тя не го приемаше.

Той споделя за техните кавги, които съгласно него са били жестоки.

" Ако продължавах да се пробвам да представям моята версия или моята страна на историята, когато към теб се подхожда с подобен яд и ненавист. Изглеждаше като чиста ненавист към мен. Ако останех да диспутирам, бях сигурен, че щеше да се стигне до принуждение, а постоянно се случваше.

" Мис Хърд в своето отчаяние, гняв и яд щеше да нанесе удар. Можеше да стартира с пестник, с побутване, с мятане на отдалеченото на тв приемника в главата ми, с мятане на чаша вино в лицето ми, само че в последна сметка това беше просто непрекъснато.

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР