Джони Деп обвинява бившата си съпруга Амбър Хърд в присвояване

...
Джони Деп обвинява бившата си съпруга Амбър Хърд в присвояване
Коментари Харесай

Джони Деп се връща в съда: съди бившата си за 50 милиона

Джони Деп упреква някогашната си брачна половинка Амбър Хърд в заграбване на 7 милиона $, оповестява " Дейли Мейл ". Според звездата и юристите му става дума за парите, които при развода актрисата даде обещание да подари за щедрост, като се закани да разпредели сумата сред две организации, само че в действителност дарила единствено 100 000 $, написа life.dir.bg.

Двете организации отхвърлят да разкрият размера на сумите, които са получили от Хърд, само че юридическият екип на Деп е съумял да се снабди с копие на писмо, с което шефовете на едната се пробват да схванат от актрисата дали има намерение да извърши обещанието си и да им подари обещаните 3,5 млн. $. Холивудската звезда възнамерява да употребява писмото при обжалването на решението на английския съд по делото за клюка против таблоида " Сън ". Съдията, постановил, че Джони фактически е " бияч на съпруги " (както го бе нарекъл вестникът в своя публикация), застана на страната на вестника с аргумента: " Дарението ѝ от 7 милиона $ за щедрост надали е деяние, което човек би очаквал от " златотърсачка ".

След обвиняването на Деп, юристът на актрисата Илейн Бредехофт удостовери пред E!News, че тя към момента не е изпълнила обещанието си да подари 7-те милиона $ на Детската болница в Лос Анджелис и на Американския съюз за цивилен свободи, както даде обещание през 2016 година " Амбър към този момент е раздала седемцифрени суми за благотворителни дела и има намерение да продължи да способства и в последна сметка да извърши обещанието си. Тя в действителност се забави с осъществяването на обещанието си, защото господин Деп заведе дело против нея и тя бе принудена да похарчи милиони долари, с цел да се отбрани от подправените му обвинявания. "

В момента Деп съди Хърд за клюка във Англия с аргумента, че изказванията ѝ за домашно принуждение, оповестени във " Вашингтон пост ", са част от " комплицирана машинация ". Поради евентуалната щета, която обвиняванията ѝ нанесоха в кариерата му, той желае от някогашната си брачна половинка обезщетение на стойност над Щатски долар 50 000 000 за клюка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР