Джони Деп е обръснал брадата и мустаците си – и

...
Джони Деп е обръснал брадата и мустаците си – и
Коментари Харесай

Джони Деп вече не изглежда така! Актьорът изненада феновете си с нова визия

Джони Деп е обръснал брадата и мустаците си – и наподобява толкоз друго!

Актьорът от „ Карибски пирати “ беше сниман в кметството на SiriusXM в Ню Йорк с групата си, а също и до момента в който поздравява почитатели. С разпусната коса и пъхнати ръце в джобовете, Джони се усмихвапе свенливо.

Новият му външен тип беше още по-изненадващ, защото беше безпрепятствено избръснат, след десетилетия с брада и мустаци.

Джони изглеждаше спокоен и нехаен , което беше в цялостен контрастност с настроението му по-рано тази година, когато беше замесен в горчива правосъдна борба с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд.
 Джони Деп изненада почитателите си с нова визия  Джони Деп изненада почитателите си с нова визия  Джони Деп изненада почитателите си с нова визия  Джони Деп изненада почитателите си с нова визия
Истината е, че това изобщо не е нова визия за Джони Деп. Актьорът не за първи път се появява с безпрепятствено лице, само че това се случва за първи път от много време и няма по какъв начин да отречем, че годините са оставили своя отпечатък върху лицето му. 
                             

59-годишният Джони завоюва и трите каузи за клюка против нея. Делото за 50 милиона $ произтича от авторска публикация от 2018 година, която тя написа за The Washington Post, в която актрисата описа, че е „ обществена фигура, представляваща домашното принуждение “.

Въпреки че публикацията не разпознава Джони по име, неговите юристи споделиха, че това е навредило на кариерата му, коствайки му доста актьорски функции.

Припомнете си повече за правосъдния развой сред някогашните съпрузи:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР