Джон Шафер, известен най-вече с ролята си на водещ дизайнер

...
Джон Шафер, известен най-вече с ролята си на водещ дизайнер
Коментари Харесай

Джон Шафер напусна Paradox само след шест месеца в компанията

Джон Шафер, прочут най-много с ролята си на водещ дизайнер на Civilization V разгласи, че напуща Paradox Interactive, едвам шест месеца след постъпване на работата в компанията, предава Gamesindustry. Като причина за раздялата сред двете страни се показва креативен разлики сред мениджмънта на Paradox и Шафър.

“Джон е упорит човек с необятен порив и пристрастеност, и той води някои положителни полемики с екипите ни през последните няколко месеца. Само че, по време на тези полемики, стана ясно, че ние търсим разнообразни неща в креативен аспект и поради това стигнахме до общото решение, че да се разделим ще е добре и за двете страни “, изяснява в публично известие Матиас Лиля, един от вицепрезидентите на Paradox.

Щафер бе нает от Paradox през май, с цел да работи по неназован към момента план. Преди да се причисли към майсторите на гранд тактиките, Шафер беше чиновник на Firaxis Games, компанията зад игри, като Civilization и XCOM. За малко по-късно, той беше част от основателите на Galactic Civilizations, Stardock, преди дружно със своята компания, Conifer Games да провежда Kickstarter акция зад At the Gates, това, което трябваше да е тяхната първа игра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР