Джон Рамбо определено е един от екшън героите, с които

...
Джон Рамбо определено е един от екшън героите, с които
Коментари Харесай

Защо създателят на Рамбо се срамува от последния филм

Джон Рамбо несъмнено е един от екшън героите, с които са израснали няколко генерации. Това е и една от емблематичните функции за Силвестър Сталоун наред с Роки Балбоа.

Дойде ли краят на Рамбо

Нов тийзър на " Рамбо 5: Последна кръв "

Видяхме четири кино лентата за невероятните завършения на някогашния боец, а преди седмица по кината се завъртя и петият - " Рамбо: Последна кръв " .

Към момента той регистрира много положителни доходи, като в Съединени американски щати е спечелил над 20 милиона $ . Това обаче не значи, че се харесва на всички.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rambo: Last Blood (@rambomovie) на Сеп 18, 2019 в 5:48 PDT

Не са малко критиците, които считат, че филмът има доста проблеми и е комплициран. Точно на това мнение е и основателят на облика - писателят Дейвид Морел . Именно неговата книга " Първа кръв " (1072 г.) беше екранизирана през 1982 година

Той употребява Twitter, с цел да се съгласи с мнението, че " Рамбо: Последна кръв " е цялостна каша и даже написа, че се срами, че името му е забъркано в това.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rambo: Last Blood (@rambomovie) на Юли 4, 2019 в 9:00 PDT

Морел е взел участие в написването на сюжета, като е провел няколко диалога със Силвестър Сталоун. В даден миг обаче е спрял да оказва помощ на артиста поради различия.
 Силвестър Сталоун и
Силвестър Сталоун завърши със фотосите на Рамбо

И каква е равносметката на артиста

Пред Newsweek пък писателят споделя, че на филмът му липсва душа, някои подиуми наподобяват доста на ниска цена направени, а режисьорската работа също търпи рецензия. Това със сцените си е камък в нашата градина, тъй като огромна част от " Рамбо: Последна кръв " е сниман в България.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР