Джон Кели, началник на кабинета на президента на САЩ Доналд

...
Джон Кели, началник на кабинета на президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Началникът на кабинета Джон Кели отрече, че е наричал Тръмп идиот

Джон Кели, шеф на кабинета на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, отхвърли да е наричал американския водач " глупак " предходната година, оповестява АП.

По-рано се появи информация за раздор в Белия дом сред Кели и президента. През последните месеци на няколко пъти се появиха спекулации, че генералът от запаса може да подаде оставка , което след това беше отричано.

Бивш чиновник на американската администрация разкри, че по време на персонална среща Кели е нарекъл Доналд Тръмп " глупак " през 2017 година

Първи популяризира информацията NBC News в понеделник. В известие обаче Кели назова информацията " цялостна нелепост " и дефинира връзките си с Тръмп като " необикновено откровени и здрави ". Той добави, че президентът " постоянно знае позицията ми " и че " той и аз знаем, че тази история е цялостна нелепост ".

Топ консултант на началника на кабинета също оспори информацията, заявявайки, че в никакъв случай не е чувал Кели да назовава президента по подобен метод.

Тръмп реагира със известие в " Туитър " в понеделник вечерта, в което отбелязва, че " подправените новинарски медии полудяват с измислените истории и единствено употребяват анонимни източници, които не съществуват ".

Междувременно СиЕнЕн популяризира информация, че Тръмп е изискал от немския канцлер Ангела Меркел съвет по какъв начин по-добре да комуникира с съветския водач Владимир Путин. Държавният глава на Съединени американски щати е изискал съвета по време на срещата с Меркел в Белия дом през предходната седмица.

 Тръмп разцелува Меркел преди диалозите в Белия дом
Тръмп разцелува Меркел преди диалозите в Белия дом

Той се ръкува с нея и я целуна по двете бузи

Според източници диалогът на моменти е бил под напрежение. Не е ясно какъв съвет е дал канцлерът на американския президент. В материала се отбелязва, че публични лица са открили, че от време на време президентът наподобява не слуша деликатно отговорите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР